Cautare

1047 de rezultate pentru "corina stoica" (4.73 secunde)
Vicepresedintele Colegiului Farmacistilor din Romania, Stefania Stoica, a atras ieri atentia ca intreg sistemul sanitar este in colaps.
Traieste si el, de ceva vreme, drama pe care au trait-o, inaintea lui, Viorel Catarama ori Valeriu Stoica, oameni care au ajutat PNL in momente grele si au sfarsit prin a fi injurati de liberalii insisi.
Intr-un interviu acordat recent GdS, directorul Directiei, Stefan Stoica, spunea ca licitatia pentru reabilitarea DN 6 va fi reluata. ... Undeva la finalul toamnei ar trebui sa avem un constructor pentru drum", spunea Stoica.
"Lucrarea este prevazuta cu un termen de executie de 24 de luni, astfel ca, daca se va termina exproprierea in acest an, in 2013 se va putea circula pe Centura de Sud", a declarat Stefan Stoica, directorul DRDP Craiova.
Compania magnatului Gruia Stoica, Grup Feroviar Roman (GFR), nu mai pare interesata de preluarea fabricii de locomotive din cadrul Electroputere Craiova. ... Activitatea si personalul urma sa fie preluate de GFR, patronata de grupul Grampet SA al lui Gruia Stoica.
Ne mentinem angajamentul de a vinde o parte din acestea pentru a continua procesul de reorganizare al centrului comercial Cocor, proces care include restructrarea mix-ului de chiriasi si dezvoltarea unei zone de entertainment", a declarat Daniel Stoica, unul dintre actionarii companiei.
La randul lui Gruia Stoica nu e tocmai usa de biserica. ... Stoica si-a dat seama ca ii zboara CFR Marfa de sub nas, dar n-a vrut sa renunte.
Iata, 5 conditii foarte clar exprimate, care nu au fost indeplinite in totalitate de catre Gruia Stoica, in calitate de cumparator, ducand astfel si la anularea tranzactiei.
Decizia Anei Porgras de a se retrage din gimnastica la doar 18 ani nu l-a luat prin surprindere pe presedintele FRG, Adrian Stoica. ... Mergem inainte cu cine putem", a spus Stoica citat de aceeasi sursa.
Revenit ca manager la Steaua, MM Stoica vrea sa-si respecte promisiunea facuta lui Bacila in momentul accidentarii si i-a oferit un contract. ... Dupa ce se va recupera, va avea intotdeauna un contract pe masa din partea noastra", a spus Mihai Stoica, la DigiSport 1.
Stoica (minutul 57), dar finalul a fost de foc dupa reusita lui Issa Ba (minutul 80). ... Stoica - L. Rus (46 Tucudean;
Laurentiu Regehcampf si MM Stoica au fost agresati verbal dupa meciul Dinamo - Gloria Bistrira, de pe Arena Nationala, dar n-au ripostat din cauza unei interdictii pe care au primit-o de la Gigi Becali.
Mihai Stoica a citit randurile emotionante scrise de Gigi: ... "Erau randuri scrise de un om cu lacrimi in ochi si cu barbatie", a spus Mihai Stoica la final.
"Suporterii trebuie sa stie ca pe 16 iulie trebuie sa umple stadionul" Si Mihai Stoica a anuntat ca Steaua joaca in preliminariile Ligii Campionilor. ... Acum pana si ploaia mi se pare mai frumoasa", a declarat Stoica la Digisport.
Mai mult, de fata la incidentul dintre Mihai Stoica si echipa Pro Tv a fost si un insotitor al arbitrilor, si el mandatat de UEFA, care a declarat ca va relata episodul catre forul continental.
Gica Popescu, George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Jean Padureanu si Gigi Netoiu au fost condamnati impreuna la peste 34 ani de inchisoare cu executare. ... Inca de la fondul cauzei s-a constatat, cel putin in privinta lui Copos si MM Stoica, ca exista fapte prescrise.
Laura Jurca a ocupat locul secund la sol, cu 13,733 puncte, devansata de americanca Ley Bailie, 14,533 p, iar Andra Stoica a terminat pe 7, cu 13,000.
Stoica - C. ... Antrenorul Rapidului, Marian Rada, nu a uitat trecutul tulbure si i-a ironizat pe fostii oficiali de la Steaua, Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica:
campioanele olimpice- Georgeta Damian Andrunache, Camelia Lupascu cu fiul, Alina Dumitru cu fiul, Viorica Susanu, Doina Ignat, Camelia Macoviciuc, actorii Teatrului Mic- Silvana Mihai, Alina Petrica, Irina Ungureanu, Valentina Popa,Cezar Grumazescu si Rares Florin Stoica, realizatorii radio-TV Mihai Radulescu (TVR), Sonia Argint Ionescu (TVR), Mihai Gainusa (radio), Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro), Adriana Matei (hypewit.ro), concurenti emisiune Exatlon Kanal D- Ana Cazan,Irina Postolea, Yamato Andrei Zaharia, Catalin Ionut Dumitrescu,Cristian Geamanu, Mirel Dragan,Alexandru George Stoica, precum si actorii serialului Vlad-Pro Tv-Adrian Nartea, Olimpia Melinte si Diana Sar.
Sambata, 19 ianuarie, incepand cu orele 18:00, brandul american AFFLICTION sustine evenimentul in cadrul caruia fanii K1 se vor intalni cu Andrei Stoica, Bogdan Stoica si Benny Adegbuyi, reprezentanti de marca ai noii generatii de luptatori romani.
google-analytics.com